16 nov. 2009


Sta pe scari cu capul plecat si se gandeste la lucrurile importante care s.au intamplat in ultimul  timp.Vantul bate si ii legana usor firele de par de colo colo.Asculta melodia''I don't miss missing you'',melodie care ii aduce in totalitate aminte de el si in celasi timp priveste jocul frunzelor care se desprind de pe ramurile copacilor.

Si-ar dori sa fie si ea acum o frunza care rataceste printre straini,sa fie purtata de vant in locuri care nu-i aduc aminte de el.

Isi mai aminteste atatea lucruri minunate dar,din pacate,doar niste amintiri care acum ii fac mai mult rau decat bine.Deodata o lacrima ii cade din ochi,se prelinge pe obraz si cade pe scari atunci cand si-a amintit de o noapte calduroasa de vara,cu luna plina si un lac minunat.Isi sterge lacrimile si isi zice in sine:''bine ca plangi ca o proasta!'',se ridica si pleaca prefacandu-se ca nu s-a intamplat nimic si ''punandu-si'' din nou zambetu pe fata.

De multe ori e puternica si crede ca poate sa treaca peste dar cateodata simte ca nici nu mai poate sa stea in picioare,ci ii vine sa tipe si sa se tranteasca la pamant si sa nu se mai ridice niciodata.Dar..orice ar fi..o sa zambeacsa mereu!

0 comentarii: